APX Visual Studio

portretistică & fotografie documentar
Archive for January, 2015

Old-school Freestyling

Doi oameni faini, prieteni de-ai lui Marius, care nici măcar nu vroiau fotografii de/la nuntă. Cred totuşi că au meritat insistenţele.

Asta a fost prima (şi probabil ultima) nuntă fotografiată integral pe film alb-negru, şi asta doar pentru că necesită foarte multă “logistică”. Aşadar, doi fotografi, trei aparate mai bătrâne decât fotografii, (doar) 15 filme trase şi o nuntă aparte. Slideshow-ul de rezumat la final.
w08_01
(more…)

Show us the love on Facebook 🙂

Sheep business

O nuntă foarte lejeră şi plăcută, pe care am fotografiat-o în 2009 împreună cu un prieten, care este de fapt văr cu mireasa.

În mod evident, o nuntă cu o tematică puternic ovină, cu accente home-made (rochia miresei, dacă nu mă înşel) şi care nu a respectat prea multe tipare din familia “pentru că aşa trebuie”. Şi, de fapt, de asta a şi fost atât de plăcută.

Fotografiile postate sunt în întregime făcute pe film alb-negru (cu excepţia celei de-a doua), dar “produsul final” a conţinut şi imagini digitale. La sfârşitul postului, cine are răbdare poate vedea un rezumat în variantă slideshow.

w03_alinciortea_04
(more…)

Show us the love on Facebook 🙂